2013. január 30.

Amikor Anaria az Olvasókhoz szólott - Bloggerina 2013 kampány


Kedves Olvasóim!

Rendhagyó bejegyzés következik. Nem sokkal több, mint egy éve indítottam útjára ezt a blogot, azért, hogy lekössem magam, kiéljem grafomán hajlamaim, illetve hogy kreatív formába öntsem a könyvmolykodásomat.
A magam örömére pötyögtetek hétről-hétre, és rendkívül élvezem, hogy ezzel esetleg másoknak is szerzek kellemes perceket. Neked Kedves Olvasó, aki most épp egy szuper kényelmes fotelben ülsz, és meredten bámulod a képernyőt, esetleg épp a macskát hessegeted el, hogy ne cincálja az internetkábelt, vagy szimplán csak lezöttyentél a gép elé, és e-mailezés közben megkukkantottad, van-e új könyvajánló, bármilyen csemege, amire érdemes lenne beruházni. Mindegy miért vagy itt, én örülök Neked. Minden kattintásod, ami emeli a nézettségemet, akarom mondani az olvasottságomat, külön boldogsághormon nekem. Legfőképpen viszont az, hogy mindig visszatérsz időről-időre, hogy talán békére, nyugalomra lelsz az én kis könyves sarkomban, és egy pillanatra elfelejted a mindennapok nyögvenyelős idegeskedéseit, és egyszerűen csak lazítasz. Gyere máskor is, én írni fogok rendületlen.
Most viszont a segítségedre lenne szükségem, igen pont a Tiédre : ) A legjobb barátnőm benevezett engem a Nők Lapja Café bloggerina versenyére. Lehet, hogy kissé elfogult, de úgy gondolta érdemes lenne megpróbálnom, mert ez nagyszerű lehetőség arra, hogy minél többen megismerkedjenek a blogommal, az írásaimmal, és talán még szép eredményt is elérhetek.
Nagyon szeretnék bekerülni a legjobb 50 blog közé, mert ez azt jelentené, hogy a szakmai zsűri az én kis könyves kuckómra is vetne egy pillantást, a temérdek szépségápolási és életmód blog mellett. Szeretném bevinni a könyvek szeretetét a legjobb 50 blog közé, egy kis teret nyerni az olvasásnak, megmutatni, hogy hé, mi is itt lapulunk ám, gyere és nézz be! Ebben viszont csak Te tudsz segíteni nekem Kedves Olvasó barátom. El is mondom tüstént, hogy hogyan.


http://bloggerina.nlcafe.hu/termek/when-anaria-went-to-the-bookshop
A szavazáshoz a képre is kattinthatsz!
Erre a linkre kellene kattintani, amit itt fent beszúrtam. Sajnos csak facebook profillal lehet szavazni, de ne aggódj, ha Neked nincs ilyen, akkor kérj meg valakit, akinek van, biztos jó szívvel szavaz helyetted is ;) A nagy rózsaszín „szavazok” feliratú gombra kell kattintani, ezt követően felugrik egy ablakocska, ami azt kéri, hogy jelentkezz be facebookkal, így engedélyezed a kapcsolódást. Ha ezt megtetted, akkor visszairányít a szavazós oldalra, ahol még egyszer meg kell nyomni a szavazok gombot, és akkor kedvesen megköszöni Neked az oldal a közreműködést, és kiírja, hogy még hány szavazatod maradt, amit leadhatsz másokra.
Mindez körülbelül 2 percet vesz igénybe, de Nekem és a blognak rengeteget jelent. Ennyi idő alatt talán a macska sem rágja szét a kábelt, a gyerek sem szökik ki a konyhába, és Berényi Miki sem akciózik semmi fontosat a barátok köztben.
Kérlek szépen Kedves Olvasó, ha szeretsz a blogomon ténferegni, ha kedvet hoztam már valaha is az olvasáshoz, ha csak szimplán szereted a hátteret, egy félrecsúszott mondatot, a képeket, vagy netán csak véletlenül erre kószáltál, akkor szavazz a blogra, hogy bekerülhessen a legjobb 50 közé, én pedig az ágy tetején ovis módjára ugrándozva örülhessek a ténynek, illetve hogy ilyen jófej emberek vannak odakint a nagyvilágban.
Megsúgom, hogy ha összejönne a dolog, akkor kigondolnék valami meglepetést is, mondjuk egy nyereményjátékot. No, merre is van az a fránya egér? Kattintásra fel!

5 megjegyzés:

  1. szeretnék segíteni hogy bejuss a legjobb 50 közé-ezért holnap vkit megkérek h segítsen szavazni-nagyon megérdemelnéd hogy a zsűri látókörébe kerüljél,mert nagyon tehetséges vagy -nagyon szereten a nők lapját is és aki nem jut ahhoz a lehetőséghez h olvasa a világhálón a blogodat ott olvashatná alkalmanként az írásaidat,ajánlásaidat.A blogod hatására többet olvasok-és kinyílt a "világ ,tudatosan keresem a könyveket,többször nézegetek a könyvesboltban és nagyon jó szórakozás ahogy követem szinte a kezdettől a bejegyzéseidet.remélem h olvasóid szavaznak rád,v azok is akik csak odatévedtek a blogodra.
    Neked ottlenne a helyed az 50-ben-bár ez csak egy játék-s a rajongó táborod bőven 50 felett van !!!!Drukkolok,mert szükség van az elimerésre-de csak írj és írj ezzel a jó kis humorral füszerezett talán veled született stílusoddal.üdv,gamma

    VálaszTörlés
  2. Szavaztam rád, és utána rögtön két helyet léptél is előre. ;)
    Azt hiszem, most élek nővéri jogaimmal, és megkörnyékezem tesómat, hogy azt tegye, amire utasítom, nevezetesen a szavazásra. :D

    VálaszTörlés
  3. Köszi szépen, tündér vagy :))) Esetleg ha más szavazókedvű egyén is van a környezetedben, aki rávehető, annak is örülök, jelenleg 12-13 szavazatnyira vagyok a legjobb 50-től. Még ki kell gondolnom valami kampánystratégiát :D

    VálaszTörlés
  4. Már oda is kitettem, de nem igazán vált be, meg fb-re is. Nem sok kell hogy ráküldjem az egyetemi levlistára :D

    VálaszTörlés