2012. július 14.

Hírek a Szent Johanna Gimiből


Javában tombol a nyári szünet, Cortez elrepült Amerikába, mi pedig Renivel együtt irtózatosan, nagyon-nagyon hiányoljuk őt. Meg persze a többieket is: vajon Zsolti és Kinga hogy bírják együtt a nyarat? Összevesztek már ebben a nagy hőségben? Aztán ott van még Dave, Macu, akik bizonyára egész nyáron a legújabb Apple termékek után nyomoznak a neten, Andris és Robi végtelen játékmaratonokat rendezhetnek, reméljük, nem kerülnek kórházba végkimerültség miatt. Aztán Virágról és Ricsiről se feledkezzünk meg, és ott van még Jaques és Gábor is.
Találgathatunk, hogy mi minden történt velük, és már nem kell sokáig várnunk, hiszen augusztus végén minden kiderül. Jön, jön, jön a Szent Johanna Gimi hetedik kötete, egyelőre csak egy rejtélyes alcímünk van: Útvesztő.
Amennyiben Renihez hasonlatosak vagyunk, akkor még van bő egy hónapunk azon görcsölni, hogy vajon mit takar ez a cím? Megint elkezdődik a hullámvasút Cortezzel? Esetleg a többi pár között feszülnek majd konfliktusok? Na és persze ott a pályaválasztás, az érettségi, már csak egy évig van együtt a csipet-csapat. Ki milyen döntést fog hozni? Mindenki egyetemre megy? Budapestre, vidékre vagy esetleg külföldre? 12 diák, 12 féle döntés, 12 féle sors, melyek mégis lépten-nyomon összefonódnak. Számoljuk együtt visszafelé a napokat augusztus 22-ig, amikor végre kézbe vehetjük a hetedik kötetet és elmerülhetünk az immáron 12. B osztály izgalmas mindennapjaiban. Addig is, enyhítvén a várakozás feszültségét, olvassuk el újra keresztbe-hosszába, elölről-hátra az első hat kötetet, vagy időszűkében csak az utolsó kettőt, hogy újra bekerüljünk a könyv vérkeringésébe. A fennmaradó időben pedig mindenki szavazzon Cortezre a könyves álompasik párbaján:


A végére pedig csak annyit hogy „I luv Máday” :D

A facebookon itt találsz meg: https://www.facebook.com/anariamatthewsblog nyomj egy lájkot, ha szereted a blogot, vagy szeretnél még kényelmesebben értesülni az új bejegyzéseimről! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése