2013. december 16.

Már két éve szaporítom a szót

Ezekben a rohanós, gyorsan elröppenős napokban nem is vettem észre, hogy december 14-én bizony 2 éves lett a blog. Ej ej Anaria! Ez azt jelenti, hogy lassan már oviba megy, de most épp a dackorszakát éli, mert csak nem akarnak jönni a kreatív energiák, de talán majd ezt is kinövi egyszer.

Forrás
Ez alatt az idő alatt 118 bejegyzés, született, melyekhez eddig 249 megjegyzést fűztek hozzá, és mindez 20891 kattintás erejéig érdekelte a nagyközönséget, vagyis titeket Kedves Olvasóim. Mindig örömmel veszem, ha látom, hogy azért meg-meglátogattok engem időről-időre, elszakadva kicsit saját bokros teendőitektől, amit én bizony nagyra értékelek, és minden egyes alkalommal küldök nektek egy nagy mosolyt. Remélem, elér titeket az energiája.
S bár manapság kevés időm volt írni, mert a múzsám, az a bitang lókötő, Isten tudja, merre kóborol, magával cipelve szegény szerencsétlen ihletemet, de ha egyszer elkapom a grabancát, lesz hadd, el hadd! Mindenesetre remélem, hogy ezen túl is minél több szuper történettel tudlak majd megismertetni titeket, s hogy az olvasás öröme olyan tulajdonság, ami mindig közös lesz bennünk. Itt bármikor megpihenhettek, azon leszek, hogy otthon érezzétek magatokat. Nem is szaporítom tovább a szót, menjetek és olvassatok gyorsan, sokat!

Adieu,

              Anaria

5 megjegyzés:

  1. Nagyon szeretem a bejegyzéseidet. Nálam sikerült elérned, hogy "otthon érezzem magam". :) Gratulálok a 2 évhez, sok sikert a továbbiakban!

    VálaszTörlés
  2. A kommented feldobta a napom :) Nagyon örülök neki hogy így érzel, remélem eztán is szívesen látogatsz majd el ide, és nyugodtan szólj hozzá nem tiltom meg hihihi :)

    VálaszTörlés
  3. Gratula a blogszülinaphoz, és még sokszor ennyit! :)

    VálaszTörlés
  4. Őszinte szívvel gratulálok az eltelt 2 évhez.Sok munkád van benn,nekünk pedig a biztos szórakozást,kikapcsolódást jelenti a blogod.A könyv szeretetemet felfrissítetted és ujra jó "társaságban" vagyok a regények kavalkádjában,amit az ajánlásodra elolvasok.Kellett ez a blogod ,ahhoz hogy az ember utána menjen egy könyvnek-azóta mindig belebotlok" egy könyvesboltba,-s ott pedig a könyvek rengetegében elidőzök.semmihez sem hasonlítható egy könyvesbolt hangulata-olyan mintha randevúra menne az ember.
    további jó munkát,üdv gamma

    VálaszTörlés
  5. Nekem a könyvesbolt a nyugalom szigete, ott nincsen semmi stressz csak sok-sok érdekes történet :)

    VálaszTörlés