2013. december 15.

És a győztes nem más mint...

Kedves Olvasóim!

Az elmúlt hetekben izgalmas nyereményjáték zajlott itt a blogon. A Maxim Kiadó jóvoltából lehetőségem nyílt, hogy elolvassak, és kisorsoljak közöttetek két szuper regényt:Az elakadó lélegzetet már olvastam, és mondhatom tényleg remek kis sztori, engem teljesen kikapcsolt. Egyelőre még várom az ihletet, hogy részletesen is szavakba önthessem, milyen benyomást tett rám a történet. A pite bizony nem piskóta! Nagyon az elején járok még, de tetszik a hangulata, úgy érzem, jó barátágban leszünk. No, de hogy szavaimat egymásba ne öltsem, tartozom nektek még egy vallomással, amit rögtön prezentálok. Ideje itt is közhírré tennem a két nyertest, akik remélhetőleg ugrándozni fognak örömükben, hogy a könyvek Jézuskája rájuk is gondolt, és így birtokba vehetik a fent emlegetett művek egyikét.

A pitét, akarom mondani Alan Bradley De mi került a pitébe címet viselő nagyszerű művét nem más nyerte, mint LOVÁSZ KINGA.
Az elakadó lélegzetet pedig, mielőtt még bárkinek is elakadna a levegője elárulom, hogy SZASZKÓ GABRIELLA nyerte.

Mindkét leányzónak szívből gratulálok, remélem egy kis szikrával boldogabbá tettem a karácsonyukat. A többiek se lógassák az orrukat, mert a mikulás manói arról sugdolóznak, hogy hamarosan, nem is olyan soká újra próbára tehetik szerencséjüket. Addig is, ha nagyon szeretnétek birtokolni ezeket a regényeket, esetleg más maximos kiadványt, akkor ne sokat tépelődjetek, mert december 21-ig 30%-os kedvezménnyel rendelhettek tőlük ezen a linken:
Két könyv rendelése esetén a kiszállítás ingyenes, a december 18-ig megrendelt könyvek pedig garantáltan odaérnek a karácsonyfa alá. Ennyi, az annyi, mindenkinek kellemes ünnepvárást kívánok, olvassátok szorgosan a blogomat, és ami a legfőbb, soha ne igyatok mosatlan gyümölcslevet!

Adieu,

               Anaria

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése