2013. november 17.

Hírverő #6 – Nyerj Ipad3 táblagépet karácsonyra a Book&Walk jóvoltából!

Jó estét, jó szurkolást! Hoppá bocsika, ez Id. Knézi Jenő szövege, és még nem is kezdődött el a foci vb. Sebaj, mert a drukkolást ettől még megkezdhetitek, még pedig azért, mert figyelmetekbe szeretnék ajánlani egy játékot.
Ez még nem a várva várt karácsonyi nyereményjáték, amit én tervezek elindítani, mert a nyereménykönyvek még nem vándoroltak be a könyvespolcomra, de ami késik, az nem múlik.
Ezúttal a Book&Walk e-könyves webáruház szeretne egy kicsit segíteni nektek, hogy a temérdek sütin, és az éves karácsonyi zoknin kívül, más is várjon titeket a fenyőfa alatt zizegő színes csomagolópapírok között.
Nincs más dolgotok, mint ellátogatni a www.bookandwalk.hu oldalra és regisztrálni, valamint lájkolni a facebook profiljukat is: https://www.facebook.com/bookandwalk.hu. Egyúttal egy ajándék kupon is a tiétek, aminek a segítségével 30% kedvezménnyel vásárolhattok az e-könyv kínálatból, ezzel tovább növelve a nyerési esélyeiteket. Érdemes tüzetesen végigböngészni, mert egyre több és több remek olvasmány található eme virtuális polcokon. Az ember szeme káprázik a sok csillogó-villogó borítótól, illetve a sokféle izgalmas fülszövegtől.
Miután sikeresen beregisztráltatok, osszátok meg a nyereményjáték felhívást a facebookon, látni fogjátok ott lesz a kis kék facebook ikon, mellette pedig a megosztás gomb, el sem lehet téveszteni, megy ez, mint a karikacsapás. Innentől kezdve más dolgotok sincs, mint drukkolni, hogy december hatodikán kopogtat-e a Book&Walk mikulás nálatok, hogy átadja nektek az új Ipad3 táblagépeteket, s már olvashatjátok is rajta azokat az e-könyveket, amit szemetek szátok csak megkíván. Ugye milyen egyszerű? Iszkiri regisztálni!
Kevésbé hangzatos információ következik, bár nekem a szívem csücske. A szemfülesebbek már észrevehették, hogy a blogom önálló domain nevet kapott. A kevésbé kütyüőrültek kedvéért elmondom, hogy ez azt jelenti, hogy egyedi, saját címet kapott a blog, amit pénzért lehet venni, és akkor ezt a címet senki más nem használhatja. Mondhatnám azt is, a blog a keresztségben a www.anariareading.com nevet kapta. Természetesen, a régi néven, a régi linken keresztül (www.anariamatthewsreading.blogspot.hu ) is eljuthattok az oldalra, de rögtön át fog változni anariareading.com-ra. Ugye, hogy ugye?
Forrás
Köszönet érte Aya Demeternek, aki karácsonyi ajándék gyanánt biztosította eme felemelő lehetőséget a blognak. Mondhatni ő a hivatalos szponzorom :D Szinte már majdnem olyan fontosnak érzem magam, mint a Times. Na jó, azért nem egészen! A közeljövőben, talán még az ünnepek előtt, új köntös is kap a blog, a munkálatok már folynak a háttérben, lassan, de biztosan haladunk a fejlődés útján. Engem már majd megesz a kíváncsiság, hogy milyen lesz, olyan vagyok, mint a Shrek-ben a szamár, folyton azt kérdezgetem Ayatól ,,Tudsz már mutatni valamit? Készen van már?” mire ő ,,Még nem!”
Addig, amíg én szegény barátosném idegeire megyek jó szamár módjára, addig ti pedig olvassatok gyorsan sokat, remélem nyertek Ipad3-at is, én pedig nemsokára újra hallatom a hangom!

Adieu,

              Anaria

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése