Most már tényleg itt van
az ősz, itt van újra, és nem olyan szép, mint mindig, mert ez a
hőmérsékletingadozás kikészíti az embert és máris felüti a fejét a köhögés,
prüszkölés, orrfújás.
No de, mint tudjuk, egy
igazi könyvmoly az őszben is rengeteg pozitívumot talál. Elő lehet venni a meleg
pokrócot, szürcsölni a finom, mézes teát, és elmerülni egy jó könyv
olvasásában.
Így az esős napok kellős közepén, képzeletben napsütötte tájakon barangolhatunk. Igen, ám, de ebben a képletben valami hibádzik. Takaró, pipa, tea, pipa, könyv pipa. Á megvan! A nassolnivaló, úgy bizony!
Így az esős napok kellős közepén, képzeletben napsütötte tájakon barangolhatunk. Igen, ám, de ebben a képletben valami hibádzik. Takaró, pipa, tea, pipa, könyv pipa. Á megvan! A nassolnivaló, úgy bizony!
Most bizony galád módon
olvasás helyett, egy jó kis programra invitálom a kedves könyvmolyközönségem.
Ma megkezdődött a budai várban az Édes Napok Csokoládé és Édességfesztivál.
Rengeteg vállalkozó standot állított fel, így alkalmunk nyílik belekóstolni a
válogatott finomságokba, gyönyörködni a színpompás csomagolásokban, és persze
bespájzolni a számunkra legfinomabb csemegékből. Mindemellett érdekes és
változatos programokon vehetünk részt péntektől vasárnapig. Kerekedjetek hát fel
kedves molyok, és szerezzétek be a téli bonbonkészletetek, gyűjtsetek
ötleteket, milyen édességekből érdemes esetleg karácsonyra is bespájzolni, és
hogy milyen gyöngyszemekre akadhatunk a sok-sok csillogó csokis papír
közepette.
Ha már ott
jártok-keltek, mindenképp látogassatok el kedves ismerőseim standjához a Demeter
Chocolate házikójához. Nem messze a bejárattól kínálják finomabbnál finomabb
termékeiket. Zoli bácsi a fő ötletgazda és mestercukrász, mindig igyekszik
kitalálni valami újdonságot, amit hipp-hopp ki is próbál, mi meg nem győzzük
tesztelni, ízlelni, lenyelni a sok-sok finomságot. A legjobb az egészben, hogy
családi vállalkozás, és ami szerintem igazán finommá varázsolja a bonbonjaikat
és csokoládéikat, az Zoli bácsi csokoládé (valamint a mesterség) iránt érzett
szeretete: ez a titkos összetevő.
Minden termékük az
alapanyagok gondos válogatásával készül, így tényleg valódi, magas minőségű
csokoládét fogyasztunk, és mindehhez képest az áruk is
igazán baráti. Személyes kedvencem a vörösboros trüffelkrémes bonbon, amit én csak nem-lehet-abbahagyni-csokinak hívok. S a
legjobb, hogy még olvasás közben is majszolhatom, mert egyáltalán nem ragad,
nem kenődik, így nem maszatolom össze vele nagy becsben tartott könyveim. Kukkantsatok
hát be, és kóstoljatok, szedjétek, vegyétek, egyétek! Miután pedig jól
bespájzoltatok a finomságokból, máris jöhet a takaró, a meleg tea, a csokoládé
és mondjuk például Joanne Harris témába vágó könyve: A csokoládé. Ha még nem
olvastátok, akkor azért, ha meg igen akkor azért.
Irány, a horány az
édességfesztivál a budai várban, s ha nyitott szemmel jártok, vasárnap akár még
egy szórólap osztogató Anariával is találkozhattok. Aki nem hiszi, járjon
utána!
Bővebb információk itt:
https://www.facebook.com/edesnapok
A facebookon itt találsz meg: https://www.facebook.com/anariamatthewsblog nyomj egy lájkot, ha szereted a blogot, vagy szeretnél még kényelmesebben értesülni az új bejegyzéseimről! :)
A facebookon itt találsz meg: https://www.facebook.com/anariamatthewsblog nyomj egy lájkot, ha szereted a blogot, vagy szeretnél még kényelmesebben értesülni az új bejegyzéseimről! :)
This was precisely the answers I'd been searching for. Amazing blog. Incredibly inspirational! Your posts are so helpful and detailed. The links you feature are also very useful too. Thanks a lot :)
VálaszTörlésI am glad that i could be helpful :) Keep reading!
VálaszTörlés