2012. december 11.

Hírverő



Nos, mivel még az igen csak kiváló Herb és Lorna végét nyűvöm, most nem könyvismertetővel kedveskednék nektek (bár fű alatt megjegyezném, hogy rengeteg könyv várakozik és zizeg a polcomon. Nem sokára jövök Kendare Blake második kötetével a Rémálmok lányával).
Ezúttal friss és ropogós Cor Leonis híreket hoztam, lehet csemegézni. A kiadó bizony nem vesztegeti az idejét, máris egy újabb projektbe kezdett. Mostantól nem csupán az általuk kiadott könyvekre tehetitek rá a mancsaitokat, hanem más kiadók könyveit is forgalmazni fogják. Ergo, ha nem szereted túlbonyolítani a dolgokat, és inkább egyetlen felületen kattintgatnál, akkor ezentúl ezt is megteheted. A hab a tortán pedig, hogy minden ilyen kötet mellé 20% kedvezmény dukál, sőt, ha regisztrált törzsvásárló vagy, akkor 25%. Máris felszökkent az adrenalinszinted ugye? Nosza rajta, kukkants be a webáruházba, mert a kínálat folyamatosan frissülni fog.
S hogy a boldogsághormonjaink szintje tovább szökkenjen felfelé, azt is elárulom, hogy december 24-ig minden egyes nap más és más Cor Leonis kötetet szerezhetsz be 35% kedvezménnyel. Kinéztél valami meglepetést magadnak? Esetleg a család apraja-nagyjának szeretnél jó kis olvasnivalót ajándékozni? Akkor bizony érdemes szemfülesnek lenned, hátha lefüleled a vágyott könyvet kedvezményes áron.
Amennyiben nem csak a könyveket, hanem a magazinokat is halomra halmozod, akkor ez most a Te hónapod, mivel a Cor Leonis Jézuskája, előre megfontolt szándékkal ajándékkuponokat szórt szét az újságok hasábjain. A december 14-én megjelenő Marie Clair, valamint a december 19-én az újságosstandokon landoló Nők lapja is egy-egy 1000 Ft-os Cor Leonis kupont rejt. Csudiszupijó, hogy határidő nélküliek, így aztán a karácsonyi ünnepek által erősen megzilált pénztárcánk is fellélegezhet, ráér költségbe verni magát jövőre.
Addig viszont morfondírozhattok, hogy melyik újdonságra szeretnétek lecsapni, mert január környékén gőzerővel berobbannak a köztudatba a következő könyvek:

-         Karen Chance: A hajnal átka
-         Jasper Fforde és Gary Shteyngart kötetei

S ha ez még mindig nem lenne elég, december 16-án árgus szemekkel sasoljátok a Cor Leonis adventi kalendárját, mert valami extra meglepetés is készülődik.
Ennyi az annyi! S már csak két hét karácsonyig! : )

A facebookon itt találsz meg: https://www.facebook.com/anariamatthewsblog nyomj egy lájkot, ha szereted a blogot, vagy szeretnél még kényelmesebben értesülni az új bejegyzéseimről! :)

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése