2013. október 27.

Hírverő #4 - Válaszd ki a könyvet!

Kedves Olvasóim!

A minap egy igazán maratoni bejegyzést olvashattatok arról, hogy a Maxim Kiadó idén ősszel, miféle újdonságokkal próbál minket olvasásra csábítani. Ha még nem vesztél el a rengeteg szépség között, akkor IDE kattintva tudod megtekinteni, miről is van szó. Annál is inkább, mert amint látható, kitettem az oldalsávba, a Shakespeare idézet alá egy szavazóblokkot.

Forrás
Szavazzatok arra a könyvre, amely leginkább elnyerte a tetszéseteket! Tudjátok miért? A KÉT legtöbb szavazatot kapott könyvről írni fogok itt a blogon, továbbá egy hiper-szuper karácsonyi nyereményjáték kíséretében ki is sorsolom őket köztetek. Érdemes tehát kattintani és versenyben tartani a kedvenceteket, mert még az is lehet, hogy a karácsonyfátok alatt fog landolni. Mindössze annyit kell tennetek, hogy kiválasztjátok a nektek tetsző könyvet a listából, rákattintotok a cím előtt lévő kis pöttyre, majd megnyomjátok a ’vote’ gombot és már kész is. Szavazásra fel!

Forrás
Azok számára is van jó hírem, akik nem kedvelik annyira a Facebook-ot, viszont Twitteren csicseregnek naphosszat: mostantól a Twitteren is elérhető a blogom @anariareading néven, egész nyugodtan lehet követni a fejleményeket. A könnyebbség kedvéért pislantsatok ide oldalt a jobb oldali hasábra, a Facebook panel alatt megtaláljátok a Twittert is, csak egy kattintás és máris követitek a blogot, így garantáltan nem maradtok le semmiről.
Ha még nem láttátok az őszi képnézegetőt, ITT azt is megtaláljátok. Varázslatos vasárnapot mindenkinek, nem sokára ismét jelentkezem!

1 megjegyzés: