2012. május 25.

Bloggertalálkozó a könyvhéten!


Ez egy gyors bejegyzés lesz. Amadea már beharangozta én csak tovább terjesztem, hogy a könyvhéten a Ciceró és a Gabo Kiadók bloggertalálkozót szerveznek, mert meg szeretnének ismerkedni velünk, akik töretlenül népszerűsítjük, vagy majd fogjuk a könyveiket. A két szép szemünkért még egy 40%-os kupont is bezsebelhetünk. Na irány, a horány, skubizzátok meg eme hirdetményt!

"Blogger találkozó az Ünnepi Könyvhét alkalmából

2012. június 9. 19:00-22:00

Az Ünnepi Könyvhét alkalmából a Ciceró és a Gabo kiadók részéről szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy megismerkedjünk azokkal a könyves bloggerekkel, akik eddig népszerűsítették, vagy a jövőben szívesen népszerűsítenék kiadóink könyveit.

Látogassatok el a standjainkra a Könyvek éjszakáján, május 9-én szombaton este 7-10 óra között, és ismerkedjetek meg könyveink szerkesztőivel, gyertek el velünk beszélgetni a könyveinkről.

Meglepetés: Szeretnénk benneteket megajándékozni egy 40 %-os kedvezménykuponnal, mellyel a helyszínen, a Könyvek éjszakája keretében megvásárolhatjátok kiadóink könyveit a standjainkon.

Extra meglepetés: A Gabo standjánál megismerkedhettek Hidasi Judittal, az Április út című új sikerkönyvünk szerzőjével, egy közös pizzázással egybekötve. (Hogy miért pont pizza? Megtudhatjátok ezt is a helyszínen.)

Mi a teendőtök?

Regisztráljatok az eseményre úgy, hogy küldtök egy e-mailt a gabokonyvkiado@gmail.com e-mail címre. Az e-mailben küldjétek el neveteket, és a blogotok linkjét.
Jelentkezési határidő: 2012. június 5.
A helyszínen a Könyvek éjszakáján keressétek Till Zsuzsannát a Ciceró vagy a Gabo Kiadó standjánál, tőle tudjátok megkapni a 40% kedvezményt biztosító kupont!

A blogger találkozó eseményét terjesszétek blogos társaitok között!

Nagy kíváncsisággal és izgalommal várunk benneteket!

Ciceró és Gabo kiadók"

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése